Водолії рекомендують читати у лютому. Книжковий подарунок для Водоліїв

Водолії рекомендують читати
в лютому

Рьокан. Вибрані поезії. –

К.: Грані-Т, 2008. – 264 с.

Астрологічний початок 2009-го ознаменований сонячним затемненням, результати якого відчуватимуться впродовж декількох наступних місяців і вплинуть на найважливіші сфери життя представників усіх знаків Зодіаку. Для кінця січня – початку лютого характерними стануть суперечності, конфлікти й непорозуміння як у діловій, так і в особистій сферах життя. Утім, ближче до кінця лютого емоційна напруга спаде, а розвиток подій потрапить у потрібне річище; повернеться оптимізм і натхнення.

У період емоційної хитавиці на початку лютого найважливішим завданням буде опанувати перепади настрою та контролювати власну поведінку, аби в майбутньому не шкодувати про наслідки імпульсивних вчинків. Зосередитися на своєму внутрішньому світі допоможе поезія. Водолії радять читати в лютому збірку японського поета Рьокана. Прості за мовою і надзвичайно глибокі за змістом вірші мають медитативний вплив на читача, змушують абстрагуватися від шаленого ритму сучасного життя і вчать шукати прекрасне у повсякденних речах. За схожістю світоглядів цього поета іноді навіть порівнюють із Григорієм Сковородою. Отож, якщо шукаєте душевної рівноваги, читайте Рьокана.

Книжковий подарунок для Водоліїв

Святослав Супрунов. Загублений янгол. –

К.: Зелений пес, 2008. – 288 с.

Водолії завжди оточені людьми, вони практично не бувають самотніми. Причина такої суспільної активності полягає зовсім не у прагненні представників цього знаку Зодіаку постійно бути в центрі уваги, а в щирості їх емоцій. Здатність до співчуття та співпереживання викликають у співрозмовників довіру, яка з часом переростає в дружбу з Водоліями. Зі спілкування вони черпають життєву енергію – тож знайомих, приятелів і друзів мають зазвичай багато. Тому саме в колективі, хай то буде родина чи колеги, виявляються найкращі риси цього знаку: людяність, оптимізм і працелюбство.

Вроджена здатність перейматися проблемами інших людей зумовлює літературні смаки Водоліїв: чим більше пригод і випробувань переживають герої книги, тим цікавіше їм читати. Тому подаруйте іменинникові-Водолієві роман із карколомним динамічним сюжетом – байдуже, буде це  детектив, історичний чи любовний роман. Наприклад, книгу «Загублений янгол» із серії «На кола свої» – новинку від видавництва «Зелений пес». У цьому романі елементи бойовика й містики поєднані з ліричною лінією: відчайдушний одинак заради кохання зважується на протиборство з бандитами, і ця боротьба відбувається не без втручання потойбічних сил. Така книга здатна захопити увагу сучасного читача. Тож іменинник буде задоволений подарунком й неодмінно поділиться деталями оповіді з численними приятелями.