Вийде книжка про Авраама Лінкольна на кухні

*Видавництво Smithsonian Books видає книжку «Авраам Лінкольн на кухні: кулінарний погляд на життя і часи Лінкольна» – своєрідну біографію, яка дозволить читачам побачити повсякденне життя президента США Авраама Лінкольна. Історик кулінарії Рей Кетрін Еймі розкриває справжні рецепти з куховарських книг XIX століття і вивчає в бухгалтерських книгах Спрінгфілда продуктові рахунки Лінкольна, щоб зрозуміти, з яких продуктів готували в його будинку. Еймі розмірковує над тим, який тип барбекю могли подавати на тисячах політичних мітингів, коли не було одноразового посуду та паперових серветок, або який рецепт пряника був улюбленим в дитинстві майбутнього президента США, повідомляє «Бюро 24/7».

 

Кулінарна книга Рей Кетрін Еймі складається з 55 рецептів, популярних в період з 1820 до 1865 ріку: пиріжки з кукурудзяного борошна, суп з телячої голови, що нагадує за смаком черепаховий, торт з яловичини, салат з огірків, пікулі, печиво з джемом і французьке мигдальне печиво. Автор адаптує всі ці рецепти для сучасної кухні і ділиться своїми відкриттями: наприклад, як можна використовувати гриль у дворі як чавунну плиту.

ІА ПРО